Planurile noastre pentru 2015

Postat in ianuarie 19, 2015

La mulți ani întâi de toate și mult succes în realizarea tuturor planurilor voastre pentru 2015!

Noi am încheiat cu bine anul 2014: încă o recoltă cu succes, primele două târguri de vinuri, o degustare, primele vinuri îmbuteliate, definitivare brand, logo, etichete, stand...și câte și mai câte.

2015 va fi probabil cel puțin la fel de intens pentru că avem planuri mărețe. Vrem să participăm la cât mai multe degustări, cât mai multe târguri, cât mai multe concursuri, ne dorim să cunoaștem pe cât mai mulți dintre voi.

Primul mare eveniment la care ne-am anunțat deja participarea este VinCe Budapesta, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Europa Centrala și de Est, la care sunt așteptați Masters of Wine din toată lumea, scriitori de vin, critici, importatori, distribuitori și multă, multă lume bună.

Dacă nu sunteți prea departe vă așteptăm să ne vizitați standul, dar și să ne fiți alături la cursurile organizate. Se anunță un program foarte interesant.

Adăugați acest eveniment la calendarul dumneavoastră.

Deocamdată atât vă dezvăluim, restul surprizelor vin pe parcurs. Oricum, stați pe aproape și vă ținem la curent cu activitatea noastră.

Să fie-ntr-un an bun!

 

VYO_8322.jpg

Share:

Comentarii

Lasati un raspuns

Cod Captcha

Dati clic pe imagine pentru a vedea alt captcha